Hvem er vi?
Tubanu er en forening, for unge og voksne, der er opvokset med stof- eller alkoholmisbrug i familien, og som har lyst til at være en del af et fællesskab med andre, der har samme slags baggrund og bagage som en selv.
Gennem forskellige aktiviteter og arrangementer arbejder vi i Tubanu sammen om at skabe positive fællesskaber for os selv og hinanden samt sprede viden og oplysning. Vi har dermed både et socialt aspekt og et håb om at gøre en forskel.
Formål og vision
Vores vision er at alle unge og voksne, der er vokset op med stof- eller alkoholmisbrug i familien, skal have en mulighed for at være en del af et trygt fællesskab, der kan bidrage til en positiv nutid og fremtid.
Fælles for os alle er, at vi har haft nogen svære livsvilkår, som sætter spor ind i voksenlivet i varierende grader. Vi skaber et trygt rum med forståelse for det usagte. Gennem sociale aktiviteter og meet-ups giver vi mulighed for at udvikle sig i samspil med ligesindede.
Foreningen handler ikke om terapi, da dette foregår hos professionelle fagfolk, men fordi vi alle i mere eller mindre grad kommer med den samme slags bagage, oplever vi, at der er en stor forståelse for det usagte, og at vi i høj grad kan relatere til hinanden.
Alkoholkultur i Tubanu
- Man må gerne nyde mindre mængder af alkohol til sociale arrangmenter i Tubanu. Fx. til en koncert eller lignende.
- Køb af alkohol er på egen regning. Dvs. det er ikke muligt at anvende midler fra Tubanu til køb af alkohol.
- Man skal respektere, at nogle medlemmer i Tubanu kan have det svært med, at andre drikker alkohol i deres selskab. Spørg derfor gerne i fællesskabet om dette er gældende eller ej inden et arrangement.
- Man må ikke drikke alkohol i TUBA eller Blå Kors lokaler i hele landet.
Bestyrelsen
Amanda Marie Sommer aso@tubanu.dk
Jeg arbejder på nuværende tidspunkt som skole- og fritidspædagog. Jeg er forperson i bestyrelsen og koordinator for vores lokalafdelinger i Tubanu. Jeg har tidligere benyttet mig af TUBA.
Helle Hansen hha@tubanu.dk
Jeg er uddannet jurist., og arbejder til daglig som leder i Den Mobile Retshjælp samt compliance manager hos The Company Group. Udover bestyrelsesarbejdet er jeg koordinator for lokalafdelingerne i Tubanu. Jeg har tidligere benyttet mig af TUBA.
Cecilia Sand ces@tubanu.dk
Jeg er studerende på Roskilde universitet, hvor jeg studerer humanistisk bachelor, hvor mine hovedfag er kultur- og sprogmøde studier, psykologi . Jeg brænder for at hjælpe med at skabe et trygt fællesskab, og har været medlem siden starten af tubanu
Amalie Salbøg Petersen amp@tubanu.dk
Jeg er psykologistuderende og frivilligkoordinator i Tubanu Odense. Jeg brænder for at nedbryde tabu og vise, at man trods en turbulent opvækst kan få et godt og meningsfuldt liv. Jeg har tidligere benyttet mig af TUBA.
Annemette Wrang Due awd@tubanu.dk
Jeg arbejder som underviser på en erhvervsskole indenfor fødevarer og naturfag. Derudover er jeg uddannet mindfulness -og stresskonsulent, som min fritid bl.a. bruges på.
Jacob Balling bal@tubanu.dk
Jeg stiftede bekendtskab med Tubanu på TUBAS sommerhøjskole i 2023. Vi var en flok, der meldte os til Tubanu hyttetur, og det blev startskuddet til mit engagement i Tubanu. Udover min frivillighed arbejder jeg som folkeskolelærer på en specialskole.
Mathias Lundsgaard mlu@tubanu.dk
Jeg har været medlem af Tubanu siden sommeren 23’ og brænder for at få flere med i det fantastiske fællesskab. Jeg arbejder som tømrer og ved siden af det er jeg igang med uddannelse i åndedræt. Jeg har tidligere været i terapi i TUBA.
Nina Aastrup nia@tubanu.dk
Jeg er suppleant i Tubanu bestyrelse, og frivilligkoordinator i Tubanu Kbh. Jeg er uddannet konditor og arbejder til dagligt med udvikling og produktion af kager. Jeg har tidligere gået i terapi i TUBA.
Ansatte
Lene Hyberts Berthelsen Projektmedarbejder lhb@tuba.dk 29689656