Mange elsker sushi, men de færreste kan selv finde ud af at lave det. Med det her 2 1/2 times kursus, skal vi både have det sjovt sammen og samtidig lære en masse nye ting, som vi kan tage videre med til at forsøde vores liv.
De specifikke ting vi skal prøve kræfter med er blandt andet:
– at koge sushiris efter japanske kogeteknikker
– forskellige japanske skæreteknikker til fisk og grøntsager
– at blive gode til at at rulle sushien
– at lave hosomaki, uramaki og futomaki trin for trin
– at lave sin egen signatur-sushirulle.
– at koge sushiris efter japanske kogeteknikker
– forskellige japanske skæreteknikker til fisk og grøntsager
– at blive gode til at at rulle sushien
– at lave hosomaki, uramaki og futomaki trin for trin
– at lave sin egen signatur-sushirulle.
I alt får vi hver 32 stykker sushi inkl. tilbehør med hjem samt selvfølgelig opskrifterne med, så vi fortsat kan bruge vores nye færdigheder i vores eget køkken.
Kurset afholdes hos ManuVision på Frederiksberg, og holdet er booket eksklusivt til Tubanu, hvor der er plads til 10 medlemmer. I melder jer til ved at sende en mail til kbh@tubanu.dk
Først til mølle, så skynd jer at melde jer til
Først til mølle, så skynd jer at melde jer til
Vi mødes 12:45 uden for huset. Selve kurset starter kl. 13 og varer til 15:30.